konyaaltı vs lara – Akdeniz Sözlük
lara muratpaşa ilçesine bağlıdır, atatürk kültür merkezi ve cam piramit gibi kültür sanat merkezleri konyaaltı ilçesine yakındır ama muratpaşa'ya bağlıdır. bu konu böyle arada bir konudur.
Konyaaltı sahili:Yaş sınırı 45 öğrenci, işçi, iş adamları Lara:Yaş sınırı 65 konyaaltında ki mekan sahiplerinin takıldığı yerler.
evim konyaaltı'nda, bisikletten başka aracım olmadığından ve toplu taşıma sevmediğimden ötürü lara benim için ulaşılmaz, hesaplara dahil edilmez bir diyardır. konyaaltı diyor geçiyorum.
kim döver bilemem ama şöyle bi düşündüren vs;
lara pek çok noktaya uzak, pahalı; çok oligarşik. herkes yapamaz orada. Konyaaltı öyle değil. örneğin evde klima mı yok at minderi yazın yat sahilde kimse napıyon demez, lebalep haneyi topla getir tüp falan çay demle pikniğini yap denize gir; larada adamı gözleriyle yerler böyle gidersen. eskiden beach kısmı falan vardı. sahi noldu onlar? ünlü bir oyuncunun oğlu baya para kaldırdı felan diyorlardı neyse zaten biz hep halk pilajında takıldık. hep bizimdi oralar, bazen fırtınalarda bazen yalnızlığımızda boğulduk ama konyaaltı pilajını hiç satmadık. yani diyeceğim o ki; konyaaltı.
lara...

elitistliği sevdiğimden midir, her şeyi bulabildiğimden midir lara başkadır. Yalım'da biranı iç. koşuya çık. engelsiz kafe' nin oraya kadar koş. bisiklet varsa daha da ileriye git. resmen Ortadoğu'dan çıkıp İbiza, Miami(oha) gibi bir yerdeymişsin gibi oluyor. konyaaltı'nda bu yok. sahilde koş, mis gibi ortam. karşıdan dayının birisi plaj duvarlarının dibinde gizli saklı mangal yaksın. ortalık et koksun falan. ıykk ne kadar banal.

tabi yukarıda hayvan gibi mübalağa var. okuyan ciddiye almasa iyi olur. Miami falan, kendi kendime hade lan demeyi borç bilirim. ancak o kayalık plajlar yeter aga. bambus'ta yüzme öğrenmiş bebeleriz. ışıklar'da piyasa yaptık zamanında. bırakın da lara diyelim.