mackbear coffee – Akdeniz Sözlük
country tarzıyla farklı konsept yapmış kültür mahallesinin starbucksı bak starbucksı da geçiyorum öyle bir kahve mekanı (starbuckstan çok rağbet görennbir mekan) sürekli country müzikleri çalan cafede de 1 adet geyik kafası olan tuvaleti bile bir değisik ayrica battaniyeleride clint eastwood gibi hissettiren fakat güzel diye çok çalınirdı(bir ara battaniyleri vardı diye hatırlıyorum arkadaşım çalmıstı) starbucks gibi işliyor sistemi laktoz alerjiniz varsa sutlü kahveleri sizi kötü yapar onu da düzeltirlerse tamam dediğim cafedir haa telaffuz konusunde çok ceşidi var kimi makber diyor kimi de mekbiiiyir kimi de mcbear diyor
(bkz:Göynümün biriciği)
Kahvelerinin tadı güzel, mekan güzel e daha ne olsun? Arkadaşlarla toplantı noktamızdı bir ara. Alt katta dona dona sigara tüttürüp üst kata çıkardık. Üst kat alt kata göre daha sakin tabi (zaten pek fazla masa/sandalye yok üç beş tane serpiştirmişler)
Özledim,ağlicam.
Hergün önünden geçip gittiğim, bir defa bile oturup bir şeyler içmediğim kapkara dış görünümlü cam binanın adı. Bina diyorum çünkü orası benim için öyle. Bir gün gel son samuraycığım. Bir kahvemizi iç derlerse kırmayacağım.