anka enver – Akdeniz Sözlük
akdeniz üniversitesi diş hekimliği fakültesi 3.sınıf öğrencisi baby-face youtuber diş hekimliği hakkında a'dan z'ye merak ettiğiniz her şey var
ayrıca güzel illustratörleri var,diş hekimi fakültesi uygulama dersleri de dahil bloguna eklemiş valla muko :) diş hekimi okumak isteyen arkadaşlar için ideal yeni diş hekimliği fakültesi binası aşırı iyi olmuş yalnız

youtube
efendim kendileri akdeniz üniversitesi'ni yeni öğrencilere tanıtan, teletabilerin bir fanı olan bir youtuber'dır. şahsen ben akdeniz üniversitesini (her ne kadar reklamcılık istesemde) anka enver'in çektiği vloglarla tanıyıp tercih listeme ekledim. teşekkürler anka enver!
sözlüğün dikkatini çekmeyi başarmış youtuber. diş hekimliği okuyup böyle bir hobiye sahip olmasını çok taktir ettim. akdeniz üniversitesi için sözlükle alakalı videolar da bekliyoruz.
vay. burda görmeyi beklemiyordum hiç. içeriklerini kaliteli buluyorum en azından diş hekimliği okuyan arkadaşlara epey faydası oluyordur. ben arkadaşlarını sıkıcı buluyorum genel olarak eğlenceli birine benziyor nasıl hep yanlış arkadaş seçmiş anlayamadım. bence daha özgün içerikler üretirse ve çevresine daha kaliteli insanlar alırsa önüne kimse geçemez bu çocuğun parlar gider.
stalk yaparken buralara kadar geldim aşık mı oldum acaba?! tüm gece videolarını izledim ve geç tanıdığım için fazlasıyla üzüldüm.
güncel konularda gördüm az önce bakayım dedim ve üniversitemizde tenis kursu verildiğini öğrendim hahaha daha doğru düzgün gitmek nasip olmadığı için... videoyu izlerken bitmesini istemedim çok kısa geldi ağağa
enerjisi çok güzel abone oldum like like like
öve öve bitiremediğiniz youtuber ve yanındaki artık kimse bilmiyorum hayatımda daha itici çok az şey gördüm.

''iğrenç yemekhane''
''ucuz olduğu için katlanacaksınız''
''bizim katılmamız için konser biletinin 300 lira olması lazım, biz katılmayız''

gibi söylemlerle insanları maddi olarak ezmeye çalışan birisiyle vlog çeken bir youtuber.

sadece bu videosunu izledim (bu videoyuda bitiremedim zaten, katlanamadım) diğer videolarında ne yapıyor bir fikrim yok, sanırım bunlar dişçi olacak ileride. (''dişçi ne ya diş hekimi'' olayına takılan bir kitle olduğuna eminim)

video