Aç karnına sigara içmek gibi bir gaflete düşmek – Akdeniz Sözlük
Yoğun zamanlarda yemek yemeyi bile unutup sigara içmeyi unutamamak ve birden gelen art arda sigara yakma isteği...
sonrası zaten malum kafa ağrısı, tat kaçıklığı.
Zararlı olduğunu bilirsin ama yine de devam edersin, bir dönem sonra ben ne yapıyorum dersin, bir dönem tekrar başlayabilirsin. Zaten zararlı olanı çok daha fazla zararlı hale getirmektir.
Yıllar içerisinde Sri Lanka, Cezayir ve Boyabat kültürünün büyük bir parçası haline gelmiş eş seçme testinin ilk aşamasıdır. Bu bölgelerde yerleşik eski kabileler, ne yediklerinin farkındalığını yitirecek kadar içtikleri bir akşamın sabahında yamuk yumuk uyanıp yüzlerini yıkamadan muhakkak bir dal uzun Samsun içer ve çevrelerindeki karşıt cinslerin kendilerine yaklaşmasını beklerlermiş. Karşıt cinsten birisinin yaklaşmasını müteakiben de dudaklarına muciki muciki diye buseler ve emrahlar kondururlarmış.

Zira bu sigaranın ardından sizinle öpüşebilecek kişi, sizi her halinizle sevebilecek insandır. öyle bir insandır ki ter kokunuzdan, pis geyiğinizden, temelsiz siyasi tartışmalarınızdan bile tiksinmeyecek bir sevgiyle bağlanmıştır size.

Tarih yanılmaz a dostlar. Bir başka bölümde görüşmek üzere.

(Atalarımız da biraz seksistmiş yalnız. Belki hemcins öpecek? Neyse, ataya denmez öyle, ayıp.)
bi kere başlarsan bırakamazsın. o tat hiç bir sigarada yok. öğlen açlığı, akşam açlığı gibi değil söylediğim sabah ilk uyandığınız andaki açlık.