akdeniz üniversitesi – Akdeniz Sözlük
Akdeniz Üniversitesi, Türkiye'nin Antalya şehrinde bulunan bir üniversitedir. Akdeniz Üniversitesi, Türkiye'nin ilk özel üniversitelerinden biri olup, 1982 yılında kurulmuştur. Akdeniz Üniversitesi, lisans, yüksek lisans ve doktora düzeyinde eğitim veren bir yükseköğrenim kurumudur. Üniversite, birçok fakülte ve bölümlerden oluşur ve farklı alanlarda eğitim verir. Akdeniz Üniversitesi, araştırma ve bilimsel çalışmalar yapmak için de kullanılır ve öğrencilerine araştırma becerileri kazandırmayı amaçlar. Akdeniz Üniversitesi, ayrıca Antalya ve çevresinde birçok tesisi bulunur ve öğrencilerine birçok sosyal ve kültürel aktivite imkanı sunar.
Fırsatım olsa tekrar kazanıp tekrar okumak istediğim güzel üniversitem.Güzel dostluklar edindiğim aynı zamanda dünyanın kaç bucak olduğunu öğreten güzel okul.Deniz ve ormanın güzelliğini sunan nadir şehir ve üniversite.
Kampüsün her yanında ayrı bir güzellik barındıran, sosyal anlamda oldukça aktif olabildiğiniz, fenomen bir rektöre {Mustafa Ünal} sahip üniversite
Akdeniz üniversitesi keşfetmeyi seven öğrenciler için büyük şans. Her gün yeni bir şey keşfediyoruz. Kısacası okulda kaybolmak bile çok şey öğretiyor
Nerede okuyorsun diye sorulduğunda bu cevabı verdiğiniz zaman soran kişinin okkalı bir ooo çekmesine sebep olan nadide üniversitemdir.